20 de ani de Workshop-uriPrezentăriTradiție

Descoperă experiența celui mai mare congres dedicat studenților la medicină dentară din România.

Despre Tradiție

A XX-a ediție a congresului “stuDENT”

Să sărim peste clasicul “2020, perioadă grea, viaţa s-a schimbat”. Să trecem la subiect! Da, viaţa s-a schimbat! Este un lucru rău? Suntem înconjuraţi de evoluţie, suntem în 2021 şi încă suntem speriaţi de ultimele evenimente din viaţa noastră. A venit momentul să visăm împreună la viitor, să ne pregătim pentru ceea ce ne aşteaptă după aceşti ani frumoşi ai studenţiei, dar desigur îmbrăţişând tradiţia! Avem misiunea de a duce pe umeri responsabilitatea unui congres iniţiat de studenţi în urmă cu 20 de ani! Multe s-au schimbat de atunci, studenţii din ziua de azi nici nu erau născuţi, studenţii acelor zile ne sunt profesori, iar noi suntem nerăbdători să celebrăm schimbarea! Am făcut deja primul pas! Vă aducem Congresul stuDENT 2.0 prin noul și totuşi vechiul “Dent-X”!

Ne-am hotărât să ne canalizăm toată energia în nimeni alţii decât studenţii! Revenim cu prezentări dedicate vouă, focusându-ne să vă livrăm content de calitate. Pregătiţi-vă! Pe locuri! Start!
Plecăm în această aventură cu experienţa ultimelor 3 ediţii, organizate alături de Asociaţia Română de Endodonţie. Congresul Internaţional de Medicină Dentară pentru Studenţi şi Tineri Medici ’’stuDENT’’ a oferit posibilitatea medicilor dentişti şi studenţilor din România şi din lume să-şi actualizeze cunoştinţele din domeniul stomatologic prin conferinţe, lucrări prezentate de către tinerii medici şi studenţii implicaţi în cercetare, lideri de opinie şi de asemenea prin prezentarea ultimelor produse, tehnologii, materiale şi noutăţi.

20 de ani, aceeași echipă

Responsabilitatea organizării ediţiei XX este o misiune grea, iar echipa noastră nu s-a mulţumit doar cu atât. Anul acesta ne-am provocat să dăm dovadă de profesionalism la un nou nivel şi atenţie la cele mai mici detalii, având alături de noi echipa primei ediţii! Prin experienţa adunată din cei 20 de ani, poate începând cu organizarea unui congres, studenţii de atunci şi-au construit succesul din ziua de azi. Pentru a vedea care sunt membrii echipei, o poți face aici

Ultimele descoperiri din domeniul stomatologiei, prezentate de specialiști cu renume național și internațional la care puteți participa din confortul casei dumneavoastră. Un lucru care nu s-a schimbat este calitatea evenimentelor noastre! Credem cu tărie că abilitățile medicale sunt dobândite prin experiențe practice. Ca atare, vom continua să oferim un număr select de workshop-uri fizice, într-un mediu sigur. Covid-19 a adus provocări pentru toată lumea. Ne-am dat toată silința pentru a putea depăși toate barierele impuse de pandemie și să vă oferim în continuare aceeași conferință medicală captivantă și revoluționară. Siguranța dumneavoastră are o deosebită însemnătate pentru noi și astfel, toate conferințele și prezentările au fost mutate într-un mediu virtual, pentru a ne asigura că toată lumea poate participa. Dar ușor, ușor trebuie să ne întoarcem și la viața din spatele telefoanelor, laptopurilor. Ne dorim o reală interacțiune cu voi, pe care v-o promitem printr-un eveniment social cu toate măsurile de distanțare.
Haide să plecăm în această călătorie împreună!

Powered by